Zašto Aserta?

Tim koji ume

Naš tim je naša najveća vrednost. Sastavljen je od agilnih profesionalaca sa ozbiljnim iskustvom u rešavanju realnih problema u poslovanju. Uprkos činjenici da imaju 10, 20 ili više godina iskustva, oni su naš neiscrpni izvor ideja i pozitivne energije.
Naša rešenja krojena su prema potrebama naših klijenata, a pristup svakom klijentu je individualan jer svaka organizacija diše drugačije. Zato su analiza poslovnog problema i dizajn rešenja ključne odrednice našeg pristupa u saradnji sa klijentima. Uvek nastojimo da pružimo kvalitetnu uslugu ili isporučimo proizvod koji je:
– Intuitivan i jednostavan za korišćenje 
– Skalabilan 
– Kompatibilan sa postojećom IT infrastrukturom klijenta 
– Otvoren za dalji razvoj i unapređenja 

Ipak…

Od svog nastanka orijentisani smo ka razvoju softverskih rešenja koja smanjuju troškove, povećavaju profitabilnost i poboljšavaju kvalitet poslovanja naših klijenata. Zato se uvek trudimo da pronađemo pravi balans i da rešenja zadržimo koliko god je moguće blizu naših standardnih rešenja, ali i da u naša standardna rešenja ugradimo dobru praksu sa kojom se srećemo. Na taj način rešenja “skrojena po meri” zadržavamo na strani rentabilnog i ekonomičnog održavanja.

Aserta

Đorđa Stanojevića 9/45, Novi Beograd
Žiro račun: 160-409920-82
PIB: 108572864
MB: 21026336

Proizvodi

eDokument PoliSign
eIsplatni listići
eDMS
eOtpremnica

Kontakt

Adresa poslovnice: Đorđa Stanojevića 9/45, Novi Beograd
E: office@aserta.rs
E: edokument@aserta.rs

Korisnička podrška:
T: 011/400-2385
E: edokument.podrska@aserta.rs